Training 2018-12-10T23:30:50+00:00

Trainer

 

Wil je graag meer halen uit je snowboard? Leren hoe je nog harder en met meer controle kunt rijden in alle omstandigheden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met ruim 12 jaar ervaring als instructeur en 5 jaar als opleider van snowboardinstructeurs kan ik je alle geheimen verklappen die je snowboard nog voor je heeft. 

Off-piste
In de off-piste kun je van alles tegenkomen. Van diepe poeder tot een ijzig hardpack, met de juiste training in de benen kun je alles bedwingen! Van steile afdalingen tot jibtricks in te poeder, niets is te moeilijk met de juiste aanwijzingen! Ook het leren omgaan met lawinemateriaal is iets dat ik je graag leer! Als fanatiek freerider heb ik alle fijne poederkneepjes voor je om nog harder te kunnen knallen in de poeder!

Splitboarden
Het gebruiken van een splitboard is geweldig, zolang je weet waar je op moet letten. Naast de techniek van het stijgen is het leren plannen van toeren i.c.m. het begrijpen van het lawinebericht en de lawinegevaren in het terrein iets waar ik graag met je mee aan de slag ga. 

Basis freestyle
Wil je je vrienden imponeren met een paar nieuwe tricks? Of eindelijk leren hoe je een kicker (schans) moet springen zonder gelijk je leven te wagen? Ik heb de kennis en kunde om je op een veilige manier, stap voor stap, tot een snowboarder met een nieuwe dosis style te kronen!

Instructeur worden
Ook voor de rijders die zich opmaken voor een opleiding tot snowboardinstructeur sta ik graag klaar. Trainen is hard werken maar het brengt ook heel veel plezier! Zeker voor diegene die zich opmaken voor de toelating van de Oostenrijkse Staatlicher Snowboardopleiding heb ik een programma in huis die je op alle onderdelen zal voorbereiden!

Snowboarden als een instructeur
Wil je op hetzelfde niveau leren rijden als een instructeur maar heb je niet de intentie om les te gaan geven? Leer van mij alle technieken die in een  instructeursopleiding voorkomen zonder dat je tijd kwijt bent aan de methodische/didactische lesstof. Klinkt als een goed idee toch?!

 

€ op aanvraag

Aanvragen